ARCTIC CIRCLE RACE

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Nedtællingen er begyndt

Arctic Circle Race, Sisimiut – Grønland

Den nordligste polarcirkel er en af de fem store breddegrader, lige over den vestlige kyst af Grønland.

Arktisk Cirkel markerer den sydligste breddegrad og passerer gennem Kangerlussuaq, den internationale lufthavn i Grønland, som er en af bygderne nær Sisimiut.

Arctic Circle Race er kendt som verdens mest udfordrende og hårdeste langrendsløb.

Arctic Circle Race starter og slutter i Sisimiut.

Løbet

Tag udfordringen op med den 160 kilometer lange distance og ånden fra verdens mest udfordrende langrendsløb.

Arctic Circle Race anerkendes som verdens mest udfordrende, hårdeste og betagende langrendsløb. Denne tre-dages eventyrlig konkurrence strækker sig over 160 og 100 kilometer, hvor deltagerne tilbringer to nætter i en lejr, omgivet af bjerge og betagende bagland i Sisimiut, Grønland.

DATO 2024

22-24. Marts

DISTANCE

160 km

TEKNIK

CLASSIC

ALDER

18+

START TID

KL. 9

Succeshistorier

“Oplevelsen har været fantastisk! Fra hele opsætningen til menneskene, den fantastiske natur, og selvfølgelig var det en meget, meget udfordrende konkurrence. Ingen tvivl om det. Det har været strålende.”

Jesper

ACR Deltager 2023, 160 KM

“Det er bare meget smukt, virkelig udfordrende, virkelig hårdt! Men virkelig fantastisk!”

Helle Groothaert Jensen

ACR Deltager 2023, 160KM

“Jeg kunne ikke have prøvet det her under disse omstændigheder, vejret, sneen, solen, det er bare perfekt! Jeg kunne ikke have bedt om mere, så jeg er meget glad, og jeg tror også, det er den bedste dag i mit liv.”

Lasse

ACR Deltager 2023, 100 KM

“På en dag som i dag står Grønland så skarpt og smukt. Det er det, vi alle håber på. Vi får det ikke altid, men hvis man er positiv og tror på det gode i alt, så får man en dag som i dag.”

Hans Majestæt Kong Frederik X

ACR Deltager 2016, 160 KM

Klar til at udfordre dig selv?

Deltagelse i Arctic Circle Race i Sisimiut, Grønland, sammen med næsten 250 ivrige deltagere er virkelig et spændende og udfordrende skieventyr.

Den barske vildmark og ekstreme forhold gør det til en helt unik og givende oplevelse for dem, der er klar til udfordringen.

Uanset om du er en erfaren langrendsløber eller ønsker at teste dine grænser, giver Arctic Circle Race en utrolig mulighed for at udfordre dine fysiske og mentale grænser, samtidig med at udforske de fantastiske arktiske landskaber.

Lad os mødes til Arctic Circle Race!

HOVEDSPONSORER