Presse og Medier

Arctic Circle Race-begivenhederne tiltrækker årligt næsten 250 registrerede skiløbere. Med rig på historie og en unik blanding af deltagere skaber Arctic Circle Race begivenheder omfangsrig medieinteresse hele året rundt, både inden for Grønland og internationalt.

Hvis du leder efter hjælp eller interesse inden for et specifikt emne, er du velkommen til at kontakte os. Vi er tilgængelige på hverdage i normale arbejdstider.

Arctic Circle Race 2024

Arctic Circle Race byder gæster velkommen fra d. 19. Marts til den 26. Marts 2024 i Sisimiut, Grønland. Løbet starter fredag de 22. Marts 2024 og slutter sændag den 24. Marts 2024.

Akkreditering for Medier

Akkreditering for medieorganisationer, der planlægger at dække vores løb, er hjerteligt velkomne! Akkreditering er obligatorisk for alle medie repræsentanter, der dækker begivenheden. Registreringen for Arctic Circle Race åbner medio november 2023.

Presseinformation

Pressemeddelelser og fotos fra Arctic Circle Race bliver regelmæssigt offentliggjort i vores åbne presseområde og på det sociale medier. Du kan få adgang til et arkiv over fotogalleriet, der er frit tilgængeligt til redaktionel brug. Angiv altid ‘Foto: Arctic Circle Race.’ For kommerciel brug anbefaler vi at kontakte den respektive fotograf.